Diensten

Jaarrekening laten opstellen door een deskundige accountant

INTRODUCTIE

Jaarrekening laten opstellen bij Koot Accountancy & Belastingadvies te Utrecht

De jaarrekening is het financiële verslag van uw organisatie en geeft inzicht in waar u staat en hoe u daar gekomen bent. Voor u als ondernemer is het vaak minder spannend, omdat het altijd na afloop van het jaar wordt opgesteld.

Toch kan een jaarrekening bijdragen aan adviezen op het gebied van de stap van eenmanszaak naar BV, de aan- of verkoop van (bedrijfs)onderdelen, mogelijke investeringen en de overdracht van de onderneming. Mocht u gebruik (willen) maken van externe financiering dan zal u ook gevraagd worden om de jaarrekening van uw onderneming.

Daarnaast wordt de jaarrekening vaak gebruikt als onderbouwing bij dividenduitkeringen, de bepaling van het salaris van u als aandeelhouder en het inzichtelijk maken van bepaalde kosten- of omzetontwikkelingen. Dit is ook de reden dat wij de jaarrekening graag met u bespreken.

U ontvangt van ons een jaarrekening met samenstelverklaring die voldoet aan alle wettelijke eisen alsmede aan de eisen van de belastingdienst. Naast de samengestelde jaarrekening verzorgen wij ook de publicatiebalans voor de Kamer van Koophandel.

Persoonlijke aanpak
Jarenlange ervaring in het ondersteunen van het MKB
Samenwerking met specialisten
IN HET KORT

Koot Accountancy & Belastingadvies

Koot Accountancy & Belastingadvies, gevestigd in Utrecht, is een accountants- en belastingadvieskantoor dat zich richt op het MKB. Wij staan ondernemers graag bij op het gebied van boekhouding, jaarrekening, belastingaangifte en advies. Wij vinden het belangrijk om betrokken te zijn bij uw onderneming om zo maximaal waarde toe te voegen met onze dienstverlening. Wij bedienen zowel starters als gevestigde ondernemingen. Ons klantenpakket loopt uiteen van lokale ondernemers tot internationaal gevestigde klanten. Dit is ook de reden dat wij met diverse internationale pakketten, zoals Xero, ReceiptBank, Hubdoc en Quickbooks, werken. Wij hebben een breed netwerk aan specialisten om ons heen waar wij graag de samenwerking mee zoeken om onze klanten het beste te kunnen bedienen.

0
+

ACTIEVE CLIËNTEN WERELDWIJD

0
+

BELASTINGAANGIFTES PER JAAR

0
%

GAAN VOOR RESULTAAT

Neem vandaag nog contact met ons opvoor vrijblijvend advies