Koot Accountancy & Belastingadvies

Over Gemma Koot

OVER MIJ

Gemma Koot AA RB

Mijn naam is Gemma Koot, ik ben zowel accountant (AA) als belastingadviseur (RB). Ik maak het verschil door echt te willen weten wat er bij u in de onderneming speelt en vanuit daar mijn kennis en kunde toe te passen.

Mijn avontuur als accountant en belastingadviseur begon na een jaar gestudeerd te hebben in Amerika. Ik besloot mijn hart te volgen en de opleiding Accountancy te gaan doen en vervolgens de opleiding tot Register Belastingadviseur. Na een aantal jaar dienstverband heb ik, samen met een compagnon, in 2008 ZOYS Accountants & Belastingadviseurs opgericht. Met ZOYS richtten wij ons, samen met een team van 8 medewerkers, op het MKB met een breed pakket aan diensten en klanten. Na de verkoop aan Accon AVM heb ik in april 2019 besloten weer als zelfstandig accountant / belastingadviseur aan de slag te gaan.

Van deze keuze heb ik nog geen dag spijt. De vrijheid die ik ervaar als ondernemer, om dagelijks mijn eigen koers te bepalen en iedere klant maatwerk te kunnen leveren, geeft mij de energie om samen het beste resultaat te behalen. De persoonlijke aanpak die ik nastreef maakt dat ik weet wat er voor mijn klanten belangrijk is.

Familie, vrienden en collega’s omschrijven mij als kundig, toegankelijk, geïnteresseerd, oplossingsgericht, toegewijd en gezellig.

Naast mijn werk ben ik druk met mijn gezin, houd ik van lezen en paardrijden, vind ik het heerlijk om lekker buiten te zijn en spreek ik graag met vrienden en familie af.

LinkedIn

Werkervaring

  • Accon AVM – Directeur Belastingadvies (2014-2019)
  • ZOYS Accountants & Belastingadvies – Partner (2008-2014)
  • Van Asselt Adviseurs & Accountants – Accountant (2006-2008)
Persoonlijke aanpak
Jarenlange ervaring in het ondersteunen van het MKB
Samenwerking met specialisten

Neem vandaag nog contact met ons opvoor vrijblijvend advies